Husqvarna är stolta över att presentera den nya 2017 FS 450, en drastiskt omarbetad 22064_FS-450-2017-Studio supermoto som nu tar ett stort kliv framåt i utveckling av teknologi och prestanda. Den nya FS 450 har uppdaterats med dom bästa
komponenterna, vidareutvecklad motorstyrning och en ny design som tydligt visar på det svenska arvet. Det är kombinationen av top-of-the-line komponenter tillsammans med goda köregenskaper som gör att du som förare kommer få den bästa maskinen för att nå just dina mål.

Vad är nytt för 2017?

FS 450 är nu utrustad med WP´s revolutionerande AER 48 gaffel. 1,66kg lättare än föregångaren så ska denna luftgaffel ge progressiva och konsekventa dämpegenskaper samtidigt som justeringar kan göras enkelt med hjälp av den medföljande luftpumpen. Styrkronorna tillåter gaffelbenen att flexa under påfrestning. Den övre styrkronan är omarbetad för att bättre passa med den nya luftgaffeln. Motorns upphängning har omarbetats för att ytterligare underlätta för fjädringen att arbeta samtidigt som man tagit bort en del av totalvikten. Man har även utrustat FS 450 med en ny map-switch som låter föraren justera motorkaraktären på ett ögonblick. Optimerad för enkel manövrering är map-switchen utrustad med två olika mappar för motorn samt även launch control för bästa möjliga grepp i varje start. Ett stort steg i utvecklingen har man tagit genom att montera traction control som även den aktiveras via map-switchen. Genom att analysera ett antal parametrar så kan systemet modifiera den mängd effekt som motorn levererar och se till så att bakhjulet har grepp under alla förhållanden.

HUSQVARNA FS 450 -17, nyheter22065_FS-450-2017-Studio

Ny WP AER 48 framgaffel

CNC-fräst övre styrkrona

Nya styrfästen

Nya motorfästen i aluminium

Ny map-switch med olika mappar samt launch control

Ny motorstyrning med traction control

Ny design i sann Husqvarna-anda

22062_FS-450-2017-Studio

FS 450 kommer att finnas tillgänglig från Juli 2016 hos auktoriserade Husqvarna handlare.
Som med alla hojar så kan man alltid utrusta dom med dekalkit från MotoProworks.

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like