Supermoto of Nations 2013, årets mest prestigefyllda race

Svenska motorcykelförbundet (SVEMO) står helhjärtat bakom satsningen att skicka ett juniorlag som representerar Sverige i lag-vm 2013, men det saknas dessvärre de ekonomiska förutsättningarna för förbundet att på egen hand finansiera tävlingen.

Vi behöver därför akut stöd från företagssponsorer och privata donationer mer än någonsin!

Lag-VM är en tävling där nationer från alla världens hörn samlar sina tre bästa förare för att representera sin nation och som lag göra upp om världsmästartiteln! I år körs Supermoto of Nations i Pleven, Bulgarien den 5-6 oktober.

[alert type=”yellow”]Mer information hittar du på: http://supermotosweden.se/lagvm13 [/alert]

I år vill vi på Supermotosektionen skicka ett juniorlag bestående av våra mest lovande piloter Hampus Gustafson (16 år), Kevin Fagre (18 år) samt Max Ericsson (19 år). Vi jagar sponsorer för fullt, men då arbetet går långsamt vill vi även öppna upp för privata donationer. Vi har ca två veckor på oss att samla ihop nära 50.000 SEK för att kunna finansiera resan, varje krona räknas!

Kommer vi iväg, lovar vi underhållande direktrapportering via liveblogg och andra reportage direkt här på Supermotosweden. Är du en företagare, snälla hör av dig för mer information och läs gärna mer i vår folder!

Vi uppskattar även om ni kan sprida informationen vitt och brett till kollegor, familj, vänner och bekanta. Använd gärna någon av bilderna längst ner som hjälp!

[alert type=”green”]Gåvosidan har för tillfället stängt, tack alla som bidragit![/alert]

 

flyer1 flyer4 flyer3 flyer2

Notera att du via Paypal säkert kan betala med något av dina kort. Mottagare kommer att anges vara Rickard Eriksen, alla donationer efter PayPals avgifter kommer oavkortat gå till kostnader relaterade till Supermoto of Nations 2013. 

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like