För att ge er en lite bättre inblick i vårt juniorlag till Supermoto-VM (Supermoto of Nations), kommer vi över ett par dagar presentera förarna individuellt med en kort profil. Sist men inte minst; Max Ericsson.

Ålder: 19
Bostadsort: Ljusterö (Stockholm)
Aktiv: Supermoto SM, Junior Lag-VM
Motorcykel: Honda CRF 450
Hemmabana: Tuvängen (Botkyrka MK)
Sysselsättning: Grävmaskinist
Startnummer i VM: 56
Tycker bäst om i godisskålen:

Ifjol placerade Max sig på en 3:e plats totalt i SM. Tyvärr har han missat de två första tävlingarna i år, men han står fortfarande i position till en bra placering på årstotalen där han idag rankas 11. Utsedd till Årets Rookie 2010.

[alert type=”yellow”]Klicka här för att hjälpa våra juniorer till Lag-VM i Supermoto. Ditt bidrag räknas![/alert]

I år vill vi på Supermotosektionen skicka ett juniorlag bestående av våra mest lovande piloter Hampus Gustafson (16 år), Kevin Fagre (18 år) samt Max Ericsson (19 år). Vi jagar sponsorer för fullt, men då arbetet går långsamt vill vi även öppna upp för privata donationer. Vi har ca två veckor på oss att samla ihop nära 50.000 SEK för att kunna finansiera resan, varje krona räknas!

Kommer vi iväg, lovar vi underhållande direktrapportering via liveblogg och andra reportage direkt här på Supermotosweden. Är du en företagare, snälla hör av dig för mer information och läs gärna mer i vår folder! Klicka på länken ovan i det gula fältet för mer information om hur du kan bidra!

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like