Idag lördag den 28:e september går SM-finalen i Supermoto på Gröndal Motorstadion i Eskilstuna.  Blir det några överraskningar? Kommer #1 Henke ta ytterligare en SM-titel i Elit och vem står på Opens prispall 2013 (se aktuell poängställning här)? Glöm för all del inte #BRAAAPFONDENs loppmarknad och utförsäljning på plats på Gröndal, alla intäkter går till juniorernas VM-sattsning!

Följ oss direkt här nedan på livebloggen och på Twitter @supermotosweden, vi börjar rapporteringen runt 08:00! Glöm inte att du kan få direkta varvtider och aktuell ställning på Amigoo.se. Notera dock att officiella resultat endast fastslås av tävlingsledningen.

Liveblogg:

18 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like
Läs mer

Fjädring for Dummies

I vår jakt på den perfekta fjädringen vill vi backa bandet lite så att alla är med på…
Läs mer

Husqvarna 701 Supermoto

Strax efter klockan 16:00 idag så drog Husqvarna täcket av från deras nya modell, 701 Supermoto. Färgsättningen känner…
Amsberg Supermoto
Läs mer

Gruslöst på deltävling 2

Deltävling två kördes på gokartbanan i Borlänge, utan grusdel. Den 830 meter långa banan är smal och bjuder…