Idag lördag den 28:e september går SM-finalen i Supermoto på Gröndal Motorstadion i Eskilstuna.  Blir det några överraskningar? Kommer #1 Henke ta ytterligare en SM-titel i Elit och vem står på Opens prispall 2013 (se aktuell poängställning här)? Glöm för all del inte #BRAAAPFONDENs loppmarknad och utförsäljning på plats på Gröndal, alla intäkter går till juniorernas VM-sattsning!

Följ oss direkt här nedan på livebloggen och på Twitter @supermotosweden, vi börjar rapporteringen runt 08:00! Glöm inte att du kan få direkta varvtider och aktuell ställning på Amigoo.se. Notera dock att officiella resultat endast fastslås av tävlingsledningen.

Liveblogg:

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like