Som ni säkert märkt så har Supermotosweden.se nu lite andra kläder än tidigare. Vi kommer att försöka att hålla frekventare uppdateringar, bland annat genom att vi förhoppningsvis kan få in lite fler redaktörer som vill hjälpa till att skriva eller nyhetstippsa oss. Mer information om hur du kan hjälpa till kommer inom kort.

Det finns även lite barnsjukdomar att fixa och omstrukturering kvar att göra, men vi jobbar på för att få sidan informativ, intressant och relevant. Efter önskemål kommer vi även kika på en gemensam fotopool för att enklare kunna samla supermotorelaterade bilder. Vet du vad Flickr är kan du redan idag kika på gruppen Supermotosweden.

Det vi mest vill pusha för är de nya och uppdaterade baninformationssidorna. Här är tanken att befintliga och nya blivande supermotopiloter enkelt skall kunna hitta information om vart man kan träna och tävla i Sverige, vilka öppettider som finns och vart man kan vända sig för mer information. Är du engagerad i din lokala klubb och/eller bana, hör gärna av dig till oss så återkommer vi med instruktioner för hur du lätt kan göra justeringar på er egen sida. Vi kan givetvis även bistå med uppdateringar, men skicka då gärna in texter med samma format som sidorna håller idag. Se Örebros sida som exempel.

 

Vi jobbar som sagt vidare för att få allt på plats, skriv gärna en kommentar eller använd kontaktformuläret för att framföra dina åsikter, tankar, intresseanmälningar, texter eller nyhetstips 🙂

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like
Läs mer

Fjädring for Dummies

I vår jakt på den perfekta fjädringen vill vi backa bandet lite så att alla är med på…
Läs mer

Husqvarna 701 Supermoto

Strax efter klockan 16:00 idag så drog Husqvarna täcket av från deras nya modell, 701 Supermoto. Färgsättningen känner…
Amsberg Supermoto
Läs mer

Gruslöst på deltävling 2

Deltävling två kördes på gokartbanan i Borlänge, utan grusdel. Den 830 meter långa banan är smal och bjuder…
Hampus Gustafson
Läs mer

Distansmästerskapen 2020

Table of Contents GrundförutsättningarReglerna igen, kortfattat:AnmälanKompisens ansvarKrav på utrustningKostnadPris Då vi har fantastiskt dålig tajming på den här…