I år har du fler sätt än någonsin att hålla dig uppdaterad på supermotorelaterade händelser! Här på sidan håller vi Supermotokalendern uppdaterad  med all information vi kan hitta gällande Svenska mästerskapen, Europeiska mästerskapen, världsmästerskapen samt enskilda event som träningsläger och Kräftracet. Tipsa oss gärna om du saknar något.

Supermotokalendern på sidan kan du hitta på direktlänken www.supermotosweden.se/kalender, via topmenyn, eller via högerpanelen på varje sida. De svenska evenemangen finns nu även på Facebook och den nya Google-kalendern (komplett med internationella events) kan hittas på adressen: http://www.google.com/calendar/ical/supermotokalendern%40manicmotos.com/public/basic.ics (instruktioner nedan)

Supermotokalendern via Facebook

Alla SM-deltävlingar finns med sina egna events upplagda på Facebook under våra evenemang. Vi kommer komplettera med information vart efter den blir tillgänglig. Är du arrangör och vill uppdatera eventet själv är det bara att höra av sig till oss så fixar vi rättigheter! Vi står även gärna till tjänst och distribuerar information om ni kontaktar oss.

Supermotokalendern via Google Calendar

Precis som föregående år kan du prenumerera på Supermotokalendern via Google Calendar, notera dock att den ligger under en ny adress (nedan). Du behöver lägga till den under din vanliga kalender igen:

addbyPrenumerera på offentliga kalendrar i Google Calendar med hjälp av kalenderadressen

Om du vill lägga till en kalender med dess adress gör du följande:

  1. Klicka på nedåtpilen bredvid Andra kalendrar.
  2. Välj Lägg till efter webbadress från menyn.
  3. Ange adressen http://www.google.com/calendar/ical/supermotokalendern%40manicmotos.com/public/basic.ics i fältet.
  4. Klicka på Lägg till kalender. Kalendern visas i avsnittet Andra kalendrar i kalenderlistan till vänster.

Obs! Det kan ta upp till 8 timmar för ändringar i ICS-flöden att avspeglas i Google Kalender.

Android: Synkronisera och visa kalendrar

Instruktioner för de olika Andriod-versionerna finns här: https://support.google.com/calendar/topic/2586645?hl=sv&ref_topic=13950

Apples iOS: Synkronisera och visa kalender

Instruktioner för iOS finns här: https://support.google.com/calendar/answer/151674?hl=sv&ref_topic=13950 

 

0 Shares:
3 comments
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like