Galleri: MC-Mässan 2015

Supermotosweden besökte MC-mässan 2015 under förra helgen. Mässan hade tillsynes bra uppslutning på besökare och motorrelaterade aktiviteter att titta på. Många tillverkare passade på att visa upp årets nya modeller, dock noterade vi något besviket att varken Husqvarnas FS 450, Silverpilen eller Svartpilen fanns att klämma på. Bland motardrelaterade utställare saknade vi även TM, vilket resulterade i att ingen fabrikskittad tävlingsmotard fanns på mässan. Vi har tidigare skrivit om misstanken att KTMs SMR 450 är påväg ut ur sortimentet, utan någon officiell bekräftelse kunde vi dock notera att den inte fanns med på mässan. Roligt hade vi dock med att både titta på och provköra KTM’s lilla E-hoj, Freeride E-SM. Supermotosektionen fanns givetvis representerade i Svemos monter och svarade på frågor samt uppmuntrade till provkörningar under helgen.

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like
Läs mer

Fjädring for Dummies

I vår jakt på den perfekta fjädringen vill vi backa bandet lite så att alla är med på…
Läs mer

Husqvarna 701 Supermoto

Strax efter klockan 16:00 idag så drog Husqvarna täcket av från deras nya modell, 701 Supermoto. Färgsättningen känner…
Amsberg Supermoto
Läs mer

Gruslöst på deltävling 2

Deltävling två kördes på gokartbanan i Borlänge, utan grusdel. Den 830 meter långa banan är smal och bjuder…
Läs mer

KTM 450 SMR går ur produktion?

Table of Contents 20042005-20072008-2011201220132014 I slutet av 2014 fick vi se vilka modeller som tillverkarna kommer att ha…