SM solo

Stort grattis till Henke Karlsson – svensk mästare 2012. Likaledes stort grattis till tvåan Fredrik Eriksson och trean Max Ericsson

RM superquad och 450Q

2012 års segrare i RM i superquad är Jonas Hedberg. Två blev Nicklas Jansson och trea Fredrik Gullberg
RM-guldet i 450Q 2012 tog Andreas Hellqvist. Två i 450Q blev Victor Franzén och trea Hans Hedberg.

Open solo

I Openklassen segrade Johannes Hultgren. Andraplatsen tog Fredrik Odén och tredjeplatsen Jonas Mellberg.

Rookie of the year

I sin första säsong i Supermoto direkt tagit sig upp i Elitklassen där han visat på god kämparglöd och körskicklighet, och med detta etablerat sig i Sverigeeliten. Utmärkelsen Rookie of the year går till en förare vi i sektionen spår en framgångsrik framtid inom Supermoto och hoppas se mer av de kommande året – Anders Höök

Sektionens val

Sektionens val är ett nytt pris för 2012 som är framtaget för att hylla den förare som stuckit ut lite extra – kanske inte alltid genom enbart goda resultat – utan framför allt utifrån sina förutsättningar och på vilket sätt man hanterat olika situationer.
Sektionens val går 2012 till en förare som kom in som en solstråle till sporten i år och som tillsammans med sin familj sprider glädje runt våra tävlingar, sällan med något annat är ett leende på läpparna. Han har visat på att sluta kämpa aldrig är något alternativ, även i motgångar och i lägen där förutsättningar runt omkring kanske inte är till hans fördel. Sektionens val går 2012 till seriens yngsta förare – Oscar Carlsson.

Årets arrangör

Det har glädjande nog varit en svår utmärkelse 2012 då samtliga arrangörer gjort jättebra jobb och skapat fina förutsättningar för en bra tävlingssäsong. Beroende på hur man värderar olika delar av en tävling och väger detaljer och helhetsbilder mot varandra så hade vilken SM-arrangör som helst kunnat få utmärkelsen.
Sektionen har dock valt att ge utmärkelsen årets arrangör till en arrangör som med relativt kort varsel både lyckades skapa en bra bana och väl genomför tävling, som till sin helhet lämnade få önskemål om förbättringar. Trotts att vi var i stan där det alltid regnar hade dom till och med lyckats charma till sig lite solsken av vädergudarna. Årets arrangör 2012 är FMCK Borås.
0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like