Bokningen av startnummer är nu öppen i Svemos TA.

Först öppnas möjligheten för förare som under 2013 har haft fast startnummer, registreringen är öppen fram tills 1:a februari. Fram till dess kan förarna gå in i sin profil och under menyvalet “fasta startnummer” omboka sitt tidigare nummer ytterligare ett år.

För de förare som ej har något fast startnummer så öppnas möjligheten att boka ett för säsongen 2014 efter den 1a: februari.

Gör så här: Gå in i din profil på Svemo TA. Klicka på “fasta startnummer“. I högra delen av skärmen listas ditt val för 2013. För att förnya samma nummer för 2014, klicka på länken till höger på raden för att överföra ditt startnummer till nästa år.
Efter slutförd överföring bör dina startnummer listas för både 2013 och 2014 (och eventuellt tidigare år).

Fasta startnummer Startnummer för 2013 och 2014 i Svemo TA

För er som inte är så bekanta med TA finns det manualer att hämta här: http://www.svemo.se/sv/SVEMOTA/Manualer/

0 Shares:
You May Also Like