Har du någonsin lekt med tanken att köra på hela Borås Motorstadion som en enda stor inhägnad bana? Eller har du någonsin velat utmana vänner med olika sorters hojar i samma tävling?

Nu har du chansen att göra både och på samma gång!

Superstafetten på Borås Motorstadion ger dig inte bara möjligheten att köra på alla banor med samma motorcykel utan också utmana andra åkare från andra grenar!

Blir det en crossåkare, enduroförare eller motardpilot som tar hem denna seger? Och vem är egentligen den mest mångsidigaste åkarn av dessa? Finns bara ett sätt att ta reda på, delta!

Superstafetten går den 12 Maj uppe på Gäddered utanför Borås med start 10.00.
Tävlingen körs i lag om två deltagare, med en transponder per lag kör förarna vart annat varv i totalt 3 timmar. Banan är 5km lång och innehåller utmaningar ifrån samtliga grenar, som tex crosshopp, vallar, smala slingor, hårnålar i asfalt, grusvägar och extrem enduro.

För att delta krävs så klart två förare, en transponder(orange) och minst en hoj samt endurolicens( helår eller tillfällig).
Anmälningsavgiften ligger endast bara på 600kr per lag som måste tillhanda hållas av arrangören senast den 8 Maj.

Denna unika tävling har aldrig tidigare arrangerats i Sverige, passa nu på och sno åt er en av de sista platserna innan dom tar slut!

För att anmäla sig går man in på FMCK Borås hemsida och klickar på anmälan till Superstafetten och följer där med instruktionerna.
I denna länk hittas även tilläggsreglerna om tävlingen:

http://fmckboras.se/index.php?option=com_jforms&view=form&id=21&Itemid=458

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like