En samling videos om Superbikers, Supermoton i sin linda. I slutet av 70-talet sände ABC’s Wide World of Sports en specialserie kallad The Superbikers. De två promotorerna Gavin Trippe och Bruce Cox hade sålt idén om den ultimata motorcykeltävlingen till ABC Sports. Tävlande från alla de olika motorcykeldiciplinerna (Roadracing, Motocross, Dirt track.) skulle köra om titeln ‘Best of the Best’ på en bana bestående av både asfalt och grus. Heaten kördes inom varje disciplin för att sedan kulminera i en enda stor final.

I den här spellistan hittar du klipp från några av ABCs sändningar samt intervjuer med förarna.

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like
Läs mer 48

Galleri: MC-Mässan 2015

Galleri: MC-Mässan 2015 Supermotosweden besökte MC-mässan 2015 under förra helgen. Mässan hade tillsynes bra uppslutning på besökare och…