Under lördagen kördes de första träningarna samt de tre kvalomgångarna i årets upplaga av Supermoto of Nations i ett blött Cremona, Italien. Endast de 15 bästa teamen av de 21 deltagande går direkt vidare till söndagens finaler.

I kval ett körde Henke och Kevin. Henke rullar över linjen på 13:e medan Kevin tog 15:e plats.
Fullständigt heatresultat här.

Under andra kvalet körde Fredrik in som 11:e man och Hampus som 15:e.
Fullständigt heatresultat här.

I den sista omgången var det tufft både för Max och John. John bröt heatet efter 11:a varv och Max tappade frpn 17:e pos till 19:e under fjärde varvet. Han körde dock upp sig till 17:e igen innan alla 16 varv var körda.
Fullständigt heatresultat här.

Seniorteamet kvalade in som 12:e och juniorteamet fick slutresultat som 18:e i totalen. Juniorerna kör i morgon söndag b-final kl 11:00 där vinnaren går vidare in till huvudtävlingen igen och vi håller tummarna för ett lyckat resultat. Se hela kval-tabellen: Team qualifying SMoN 2014.

 

Race-rapport från Supermotos1.com: http://www.supermotos1.com/news.php?id=288&idCat=102

0 Shares:
1 comment
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like