Alla som någon gång sökt på Blocket eller Facebook efter supermotorelaterade-annonser vet hur svårt det kan vara att hitta relevant information mellan crossar- och endurohojar. Oftast slutar det hela i en generell sökning med en enorm träfflista att bläddra i. Wroomberg.com, en nystartad site från mannen bakom cross-center.com säger sig nu ha lösningen.

Wroomberg lanseras med den ambitiösa målsättningen att bli den största och bästa annonssiten i världen för mopeder och motorcyklar. För endast 10 kronor ligger din annons kvar i tolv månader, eller tills du väljer att ta bort annonsen. Ändringar i text och pris är gratis, till skilland från Blockets nuvarande prismodell. Värt att nämna är att reservdelar som säljs under 50 kronor kan annonseras kostnadsfritt.

När vi kikade in på Wroomberg.com för första gången idag, noterar vi att det finns över 2200 st hojtillverkare inlagda i systemet. Vidare kan du fördjupa din sökning, te.x genom att välja varumärket “TM” under kategorin “Supermoto Competition” för att kika på begagnade racemotarder. Gatlegala supermoto-maskiner har sin egen kategori.

Under kategorin “reservdelar” kan man filtrera efter modellserie, år och vidare underkategorier för att underlätta att du får rätt del.

Än så länge är siten i en uppstartsfas och det återstår att se om det kommer in tillräckligt med annonser, givetvis så är sitens vara eller icke-vara helt beroende på att man får in folk som lägger upp sina prylar till försäljning.

Kommentera gärna nedan om du har använt tjänsten och vill dela med dig av dina tankar!

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like
Q-starz LT6000s
Läs mer

Hur snabb är du?

Table of Contents AIM MyChron Light TG Qstarz LT-Q6000Starlane Stealth GPS 3XGarmin Virb XEVilken ska man då köpa?…