Vår Svenska serie börjar den 31:a maj med Örebro som första deltävling. För er som gärna vill ha lite extra tävlingsträning innan dess så har ni möjligheten att åka till Finland och tävla, både i open och i deras SM-klass. Givetvis så krävs det då att du har en svensk helårslicens, kontakta Svemo för mer info om licenser.

Hyvinkää ligger knappt 6 mil från Helsingfors. Länk till Googlemaps.
Övernattning på området är tillåtet och det kommer serveras frukostbuffé på morgonen mot en liten avgift. Tävlingsavgiften är 80 EUR och inkluderar ström. Det kommer att delas ut pris till den förare, i vardera klass, som “holeshotar”, dvs är först ut från starten. Eftersom tävlingen körs på lördagen så kommer banan att vara öppen för träning på söndagen. 10 EUR för en heldag med träning.

Arrangören har information på engelska på hemsidan och tar gärna emot frågor via e-post eller på facebook om ni saknar någon info.

Uppdatering 150430:
Anmälan är nu öppen och finns här. För att se vilka förare som har anmält sig finns anmälningslistan här.
Arrangören har även bestämt att alla kvinnor/tjejer/damer som anmäler sig blir bjudna på anmälningsavgiften. Oavsett klass. Bara anmäl er och låt bli att betala.

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like