Idag öppnar anmälan till den första av årets SM-deltävlingar, Örebro och som arrangör står Teknis MC. Anmälan är öppen fram till och med 23:e maj.

Om ni redan nu vet att ni ska åka, underlätta för arrangörerna genom att anmäla er så tidigt ni kan. Länk till TA: http://ta.svemo.se/Public/Pages/CompetitionInformation/CompetitionInformation.aspx?CompetitionId=4208

Örebrobanan är ombyggd för i år så passa på att nu till helgen åka dit för att lära er den ordentligt under valborgslägret. Läs mer om det här. Tävlingen går av stapeln lördagen den 7:e juni. Alla frågor besvaras av Marcus Almqvist, 070-7727854

En liten film från förra årets SM, ombord med Pär Hammarstrand.

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like