Med anledning av den närstående tredje deltävlingen i SM-serien arrangeras ett tillfälle att gå licenskursen i Supermoto. Licenskursen är ett krav för att få delta i antingen Elit- eller Open-klassen. Är du nyfiken på hur en licenskurs går till kan du läsa vår tidigare artikel på ämnet: http://supermotosweden.se/2014/06/licenskurs-hur-gar-det-till/

Christofer Barrett kommer att hjälpa till genom att köra en kurs på kort varsel. Anmälan till kursen skickas till info@prosupermoto.se omgående. Detta kan vara den sista chansen att ta licensen i Stockholmstrakten i år.

Kursstart är 10:00, se till att ha din maskin med dig, all säkerhetsutrustning och var där i god tid innan. Grinden öppnas 9:30. Kursen beräknas ta 4h och kostar 200kr. För förare som är medlemmar i SKRC ingår licenskursen i träningskortets avgift.

Anmäl er hos Barrett. info@prosupermoto.se

 

 

1 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like
Läs mer

Licensnyheter 2016

Table of Contents Licenstyper och priser 2016Förändringar för dig som förareHur förändringarna påverkar klubbarnaLäs mer på Svemos hemsida:…