Sektionsinfo

Published on juli 9th, 2014 | by Maeva

0

Licenskurs på Tuvängen i Södertälje, Stockholm 19/7

Med anledning av den närstående tredje deltävlingen i SM-serien arrangeras ett tillfälle att gå licenskursen i Supermoto. Licenskursen är ett krav för att få delta i antingen Elit- eller Open-klassen. Är du nyfiken på hur en licenskurs går till kan du läsa vår tidigare artikel på ämnet: http://supermotosweden.se/2014/06/licenskurs-hur-gar-det-till/

Christofer Barrett kommer att hjälpa till genom att köra en kurs på kort varsel. Anmälan till kursen skickas till info@prosupermoto.se omgående. Detta kan vara den sista chansen att ta licensen i Stockholmstrakten i år.

Kursstart är 10:00, se till att ha din maskin med dig, all säkerhetsutrustning och var där i god tid innan. Grinden öppnas 9:30. Kursen beräknas ta 4h och kostar 200kr. För förare som är medlemmar i SKRC ingår licenskursen i träningskortets avgift.

Anmäl er hos Barrett. info@prosupermoto.se

 

 

Tags: , ,


About the Author

Ansvarig utgivare för Supermotosweden och fotoentusiast på tävlingar/träningar . Sambo till supermotopiloten #18 Ricken Eriksen, webbnörd och allmän hönsmamma. Aktiv inom initiativet för #Braaapfonden, #wearesupermoto och Supermotosweden.se.Back to Top ↑