Lite relevant information till er som skall tävla som är nytt för detta år:

Supermotosektionen har beslutat sedan ett tidigare möte att slå ihop klasserna i Quad till en klass. Oavsett motorstorlek. Samtidigt kommer statusen i Quadklassen att höjas till SM status på våra SM deltävlingar. Detta skedde för några år sedan även i soloklassen då dom tvåhjuliga motorcyklarna slogs ihop till en gemensam klass. Den fysiska förändringen för er som kör quad blir inte särskilt dramatisk. En poängtabell och en prisutdelning. Så sätt igång och träna nu och sikta på att bli den första svenska mästaren i Supermoto Quad.

Passa på redan nu att köpa eran licens, via nya TA systemet. Om inte giltig licens för aktuell tävling kan uppvisas för tävlingsarrangör på tävlingsdagen kommer ni med största sannolikhet inte att kunna tävla. Och antagligen kommer ni inte heller att få tillbaka eran anmälningsavgift.

Ha det bra och sikta högt. Så ses vi snart.

Med vänliga hälsningar
Lars Rostedt

Sammankallande för Supermotosektionen
Svenska Motorcykel och snöskoterförbundet

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like