Eskilstuna Gröndal

Published on augusti 7th, 2014 | by Maeva

0

Anmälan öppen för deltävling 5 i Eskilstuna med nytt datum

Anmälan och TR ligger nu ute på Svemo TA: http://ta.svemo.se/Anmalan/4215.asp

OBS!!! Nytt datum info följer nedan.

Information ang ändrat datum SM deltävling 5 Eskilstuna Gröndal

Efter önskemål från Svemo att ändra datumet för deltävling 5 har vi i Gröndals motorsportklubb beslutat att bifalla denna önskan och ändrat datum till Söndagen den 7e September istället för Lördagen den 6e September.

Anledningen är att på Lördagen hålls en deltävling i back-SM och detta var något som missades under vårens planeringsmöte där klubbarna träffades i Norrköping i vintras för att fastställa årets tävlingskalender. Det är Svemos målsättning att utövare inom dom olika grenarna inte skall behöva välja bort att deltaga i en gren pga krockar i schemat.

Det har inte varit ett enkelt beslut för oss som klubb då detta medfört tex att andra evenemang fått ändra datum och all personal såsom funktionärer ect fått planera om.

Vi hoppas att detta inte hindrar någon förare från att deltaga, som plåster på såren kommer vi under Lördagen att försöksa få till ett test av den nya diciplinen Speedmotard som vi hoppas få SM-status nästa säsong. Mer info om detta kommer.

– Mark Karlsson Gröndal MSK

Tags: , , , ,


About the Author

Ansvarig utgivare för Supermotosweden och fotoentusiast på tävlingar/träningar . Sambo till supermotopiloten #18 Ricken Eriksen, webbnörd och allmän hönsmamma. Aktiv inom initiativet för #Braaapfonden, #wearesupermoto och Supermotosweden.se.Back to Top ↑