Våra klubbar lever idag för, och på grund av, sina medlemmar. Klubbavgifterna är en viktig del av ekonomin, för en förare kanske det inte är så viktigt om man kör för lokala enduroklubben eller närmaste motorklubb, men för arrangerande klubb av en motardtävling är hemmaförarna ur yttersta vikt. Vi vill därför slå ett slag i år för att alla förare tar en extra lov och kikar så att ni representerar den klubb ni helst vill suporta och representera.

kika så att ni representerar den klubb ni helst vill suporta och representera

Fördelarna är många, ur ett arrangörsperspektiv så är det en möjlighet att bjuda in lokalpressen för att göra ett reportage kring hemmaförarna och deras möjligheter i serien, som i sin tur ger föraren en möjlighet att få visa upp sina sponsorer. Klubbarna kan begära bidrag som baseras på deltagarantal, diskussioner med kommuner och markägare blir enklare med fler förare osv. Sedan ska du som förare givetvis ställa dig frågan; vilken klubb kan jobba bäst för dig som förare inom ditt område?

Tidigare år så har det funnits en fast tidsperiod då Svemo har hanterat klubbövergångar. Den är idag borttagen och man får själv, via TA, ange vilken klubb man tillhör om man har bytt tillhörighet. Genom att följa manualen för klubbövergång på http://www.svemo.se/sv/SVEMOTA/Manualer/ kan du själv hantera vilken klubb du kommer köra för. Det är ett litet jobb för dig som förare men det betyder mycket för dom klubbar som anordnar tävlingarna.

 

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like