SKRC och sektionen låter hälsa att det på fredagen kommer hållas öppen träning på Tuvängen Ring fredagen 19:e augusti 15:00-20:00. Normal träningsavgift  (200:-), krashpuckar, uppsamlingskärl och ingen kylarvätska gäller. Betalning kan som vanligt ske kontant eller via föreningens Swish.

Tävlingen är i fortsatt behov av funktionärer, vänligen hör av er till Micke Nelson eller Patrik Kerttu om ni har möjlighet att ställa upp. I sista led ber vi även nära anhöriga att anmäla sig på plats under lördag morgonen om det fortfarande finns behov och ni te.x har möjlighet att ställa upp och ta en flagga eller hålla ett öga på parkeringen när er närstående inte aktivt kör.

Väl mött på lördag!

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like