I slutet av november så är det bokat ett utvecklingsmöte. Där kommer sektionen och styrelsen att gå igenom årets händelser i syfte att förbättra och förtydliga inför nästa år i form av reglemente, tävlingar och övriga initiativ.

Om du har några synpunkter på något som kan förbättras, förslag eller annan feedback, använd formuläret nedan eller skicka ett e-brev till feedback@supermotosweden.se. Vi ser gärna tankar om högt och lågt, men skicka in din feedback innan 18:e november!

23 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like
Läs mer

Licensnyheter 2016

Table of Contents Licenstyper och priser 2016Förändringar för dig som förareHur förändringarna påverkar klubbarnaLäs mer på Svemos hemsida:…