Sektionsinfo

Published on januari 4th, 2015 | by Maeva

0

Monterpersonal önskas till MC-mässan 22-25 januari

Supermotosektionen kommer att vara med i Svemos monter på MC Mässan i år, 22-25 januari i Stockholm. Vår önskan är att montern ska vara bemannad med Supermoto engagerade personer alla dagarna och vi behöver hjälp och stöd från er förare. Vilka kan ställa upp och finnas i montern, torsdag, fredag, lördag eller söndag? Självklart får ni reseersättning och lunch!
Har ni någon bra idé vi kan genomföra för att locka fler att prova sporten till sommaren – berätta den!
Ni anmäler ert intresse direkt till Johanna, hon kommer också att finnas på plats under mässan.

johanna.carlsson@svemo.se
SMS: 070-5312883

Johanna M Carlsson
sammankallande Supermotosektionen

Tags: ,


About the Author

Ansvarig utgivare för Supermotosweden och fotoentusiast på tävlingar/träningar . Sambo till supermotopiloten #18 Ricken Eriksen, webbnörd och allmän hönsmamma. Aktiv inom initiativet för #Braaapfonden, #wearesupermoto och Supermotosweden.se.Back to Top ↑