Sektionsinfo

Published on augusti 5th, 2014 | by Maeva

0

Korrigering av resultat från tävlingsledningen, SM-deltävling 3

I opens finalheat 2, söndagen den 3:e augusti under SM-deltävling 3, tappade tidssystemet kontakten med förare 215 Matti Tepsas transponder under pågående heat. Matti gick i mål som förare nummer 3 i loppet, dock gjordes ingen manuell justering för de förlorade varven i resultatet. Mattis poängtilldelning för heat 2 skulle därmed ha varit 15 och placerar därmed även honom på en andra placering i totalen för dagen. Nedan följer korrigerad tabell med fastställt resultat.

MvH

Pierre Fonzovs
Tävlingsledare, SM-deltävling 3

 

Samanställning Open topp 10
SM-deltävling 3 i Supermoto
Position Start
nummer
Förare Klubb
1 81 Mattias Engbom Västra MK
2 215 Matti Tepsa Botkyrka MK
3 121 Oskar Carlsson Teknis MC
4 25 Johan Granvik Östhammars MK
5 119 Rasmus Priergaard Danmarks Motorklubb
6 75 Fredrik Sterling SMK Södermanland
7 95 Jimi Lamminen KartMK
8 101 Niklas Amnell Kortedala MK
9 145 Marcus Bäckström Örebro MK
10 83 Erik Urmi Borlänge MK

 

Tags: , , ,


About the Author

Ansvarig utgivare för Supermotosweden och fotoentusiast på tävlingar/träningar . Sambo till supermotopiloten #18 Ricken Eriksen, webbnörd och allmän hönsmamma. Aktiv inom initiativet för #Braaapfonden, #wearesupermoto och Supermotosweden.se.Back to Top ↑