Artiklar

Published on september 4th, 2014 | by Maeva

1

Husqvarna återvänder till Supermoto – presenterar FS 450

Husqvarna återvänder till supermoton och presenterade idag FS 450, varumärkets enda renodlade supermoto för tävling på 450cc. FS 450 är baserad på Husqvarnas motocross och skall vara konstruerad efter samma genomgående kvalité. Ett chassi med en tredelad ram samt dess aluminium sving skall ge exceptionell hantering av hojen. FS 450 kommer vara tillgänglig från och med oktober 2014 och prislappen hamnar runt 108 500 SEK (€9.895 i Tyskland). Mer information finns på Husqvarnas hemsida: http://www.husqvarna-motorcycles.com/sv_SE/supermoto/fs-450.html

Husqvarna FS 450 – Tekniska highlights på engelska:

 • 60hp SOHC compact engine
 • Slipper clutch for maximum control and precision under hard braking
 • Precise 5-speed Supermoto gearbox
 • Electric start
 • Lightweight Chromoly frame optimised for sharp handling and maximum stability
 • Lightweight cast aluminium swingarm
 • Impact resistant subframe
 • Metzeler slick tyres
 • High performance braking
 • Stylish, sharp and modern bodywork
 • Cool colours and striking graphics

Tags: , ,


About the Author

Ansvarig utgivare för Supermotosweden och fotoentusiast på tävlingar/träningar . Sambo till supermotopiloten #18 Ricken Eriksen, webbnörd och allmän hönsmamma. Aktiv inom initiativet för #Braaapfonden, #wearesupermoto och Supermotosweden.se.Back to Top ↑