Nyheter

Published on januari 15th, 2014 | by Ricken

Försumma inte din transponder

Nu under vintervilan så är det många som ser över sina maskiner, servar, kittar och putsar. Några kanske till och med byter maskin inför nästa år? Ingen vill väl vara den som står där dagen innan första träningen och inte är färdig med vinterarbetet?

Vi vill påminna er om att er transponder kan behöva laddas. Den behöver laddning en gång varannan till var tredje månad för att inte batteriet ska bli obrukbart. Låt inte transpondern sitta i en strömförsörjd laddare mer än max 24 timmar.

Ni taggar väl era bilder på instagram med #supermotosweden så att alla rykten sprids lite fortare?

20140113-180002.jpg

Tags: , ,


About the Author

Ricken

Supermotopilot no #18 Rickard Eriksen latent tävlande i open-klassen.Back to Top ↑