INFORMATION INFÖR SM FINALEN i RÄTTVIK
Snart är det dags för årets sista tävling och vi tänkte ger er förare lite information.

Träning fredag 14/9 kl 10-17 (ev.till 19) 300 kr. Tidtagning kommer igång på eftermiddagen.

Eftersom det inte blir någon grusdel så kommer vi att bygga 1 eller 2 hopp på asfalten istället. Ni som vill hjälpa till att bygga hoppen kan komma till Tommy på fredagen.

SM tävling lördag 15/9 kl 9-16, Elit 1000 kr, Open 800 kr, Street 500 kr. Anmälan öppen till lördag kl 8. Prisutdelning för dagens tävling sker kl 16.

Alla ni som inte har anmält er till årets sista SM tävling, gör det, för det kommer att bli en riktigt kul helg!

Funktionärer saknas som alltid så är det någon i familjen som kan vara startledsfunktionär, entrén, varvblock, waitingzone, stop & go, så hör av er. Flaggvakter har vi klart med.

Banketten är på plats i gokartgaraget kl 18. Svemo delar ut pris till årets Svenska Mästare mfl. OBS! Saknar anmälan från följande förare. Banketten kostar 100 kr per person. Småbarn äter gratis. OBS! Medtag egen dryck. Vi har också flera skadade förare som är serieanmälda men som inte kommer att köra samt förare som inte är anmälda till tävlingen men som tävlat eller anmält er till någon tävling under året. Ni är förstås också varmt välkomna till avslutningen. Bara att anmäla er i så fall.

Servering finns och är öppen hela helgen. Duschar och toaletter och dricksvatten finns. Det finns två små rum där några kan sova vid behov.

Koordinater:
N 60*54’28.6”
O 015*09’28.3”
Adress Brändavägen 51, Rättvik

På söndagen kl 11 är det Gokarttävling. Förare som tävlat i Supermoto på lördagen tävlar gratis i gokarttävlingen. Övriga som vill vara med är varmt välkomna att utmana våra förare. Får återkomma med pris men ca 200 kr per person. Prisutdelning efter gokarttävlingen.

Vi ses i Rättvik! 

 

Not: Sista SM och NM deltävlingen är inställd pga för få deltagare, avstånd och krock med Lag-VEM.

https://www.facebook.com/supermotoab/

 

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like