Internationellt

Published on februari 24th, 2014 | by Maeva

0

Nya ändringar i EM/VM-kalendern?

Turbulensen runt EM och VM-kalendern fortsätter. Tyska siten Speedweek.com rapporterar att den tyska deltävlingen som skulle ha gått i St Wendel första juni har blivit inställd.

Anledningen har uppgivits vara att arrangören skulle vara tvungen att betala licens- och arrangörsavgifter till både licensinnehavaren BPROM och den Tyska motorcykel federationen DMSB, något som sägs vara ohållbart för att få arrangemanget att gå runt.

Det skall noteras att BPROM officiellt ännu inte utannonserat någon förändring i kalendern och att vi avvaktar vidare kommentarer.

Tags: , , ,


About the Author

Ansvarig utgivare för Supermotosweden och fotoentusiast på tävlingar/träningar . Sambo till supermotopiloten #18 Ricken Eriksen, webbnörd och allmän hönsmamma. Aktiv inom initiativet för #Braaapfonden, #wearesupermoto och Supermotosweden.se.Back to Top ↑