Galleri: MC-Mässan 2015

Supermotosweden besökte MC-mässan 2015 under förra helgen. Mässan hade tillsynes bra uppslutning på besökare och motorrelaterade aktiviteter att titta på. Många tillverkare passade på att visa upp årets nya modeller, dock noterade vi något besviket att varken Husqvarnas FS 450, Silverpilen eller Svartpilen fanns att klämma på. Bland motardrelaterade utställare saknade vi även TM, vilket resulterade i att ingen fabrikskittad tävlingsmotard fanns på mässan. Vi har tidigare skrivit om misstanken att KTMs SMR 450 är påväg ut ur sortimentet, utan någon officiell bekräftelse kunde vi dock notera att den inte fanns med på mässan. Roligt hade vi dock med att både titta på och provköra KTM’s lilla E-hoj, Freeride E-SM. Supermotosektionen fanns givetvis representerade i Svemos monter och svarade på frågor samt uppmuntrade till provkörningar under helgen.

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like