Pre-kval

Idag, fredag, så har vi spenderat dagen med förberedelserna på plats inför Supermoto of Nations 2013. Tältet restes tidigt imorse, hojarna har dekalats om, fått fräscha gummin och alla najningar sitter på plats.

20131004-DSC05116_
Dolna Mitropolia Complex

Våra tre förare har gått runt banan med sin tränare för att prata spår, växelval samt taktik. Ola Eifrem, lagets tränare, körde själv Supermoto of Nations här i Pleven 2009. Han hade då en bästa tid på 1:25,354 vilket är endast 3.44sek efter nuvarande världsmästare Mauno Hermunens kvaltid från 2012. Vi är övertygade om att Olas hjälp kommer få våra killar till en pallplats på söndag.

Under dagen idag så har vi även studerat vårt motstånd. Det har rapporterats att Thierry Van Den Bosch är skadad och kommer inte delta i Frankrikes lag. Han ersätts av Thomas Chareyre. Mauno kör inte för Finland i år utan kommer att delta i Bulgariens landslag. Det har varit mycket skruvning och provkörning i depån under dagen av våra medtävlare. När vi lämnade depåområdet vid 17:30 såg vi åtminstone två hojar som låg på sidan med kopplingskåporna bortskruvade. Det är en sport som kräver mycket av både maskin och förare. Vi hoppas dock att alla kommer till start så att vi får spännande tighta heat med våra killar i främre ledet.

I morgon börjar träningarna 09:00, Kevin kör första passet och vi återkommer med en rapport efter att alla tre killar kört träning 1.

Följ oss live här.

20131004-DSC05000_
Laget går igenom banan med Ola Eifrem
0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like