Evenemang

Published on oktober 5th, 2013 | by Maeva

Liveblogg: Supermoto of Nations 2013

Vi finns på plats och uppdaterar dig direkt från Dolna Mitropolia Complex i Pleven, Bulgarien där den åttonde upplagan av Supermoto of Nations går av stapeln 5-6 oktober. Totalt 20 lag från 16 länder tävlar om världsmästartiteln. Har du frågor eller önskemål, kommentera gärna längst ner eller på Twitter (@Supermotosweden) så försöker vi besvara så gott vi kan!

Samlad info för hela eventet kan hittas här: http://www.supermotosweden.se/lagvm

Uppdateringar kommer ske i mån av tillgänglig uppkoppling.

Tags: , , ,


About the Author

Ansvarig utgivare för Supermotosweden och fotoentusiast på tävlingar/träningar . Sambo till supermotopiloten #18 Ricken Eriksen, webbnörd och allmän hönsmamma. Aktiv inom initiativet för #Braaapfonden, #wearesupermoto och Supermotosweden.se.Back to Top ↑