Söndag morgon 09:30, solen börjar värma upp depån, efter gårdagens prestation så har killarna kvalificerat sig till dagens finalheat. Finalerna börjar efter lunch, 12:20. Max körde sitt kvalheat igår på ett, för honom, nytt bakdäck. Det visade sig efter målgång att det var ett kvaldäck som ska hålla 4-5 varv.

Efter 7 varv så var det däcket slut. Max gjorde det riktigt bra som tog en 11:e placering med det bakdäcket.  Nu på morgonens warm-up kommer Max att prova ett Michelin istället. Ola tror att det kommer ge Max lite bättre fäste än dom Dunlop som han brukar åka på.

Hampus och Kevin kommer bara åka på som dom har gjort och försöka förbättra sig. Kevin låter hälsa att han har tagit på sig röda kalsonger idag. Vi är inte säkra på hur det kommer gynna honom, men alla sätt är bra utom dom dåliga.

10:00 går alla tre killarna ut på warm-up, ni kan som vanligt följa dom på Live-timing.

Kevin kör nummer 55, Max 56 och Hampus 57.

Vi får två startpositioner tilldelat oss, i finalheaten, baserat på vår placering i totalen. Därefter väljer Ola E. ut vilka förare som ska köra vilka heat och vilken startposition dom ska ha.

I final heat 1 kör Kevin och Max. Kevin startar på 12:e plats och Max på 28:e.

I final heat 2 kör Max och Hampus, Max startar på 12:e och Hampus på 28:e.

I final heat 3 kör Hampus och Kevin, Hampus startar på 12:e och Kevin på 28:e.

 

Följ oss vidare under dagen på livebloggen!

 

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like