Efter många år med den gamla Supermotosweden loggan och hemsidan (som visserligen fick ett ansiktslyft 2013), är det dags för en liten uppfräschning. Hemsidan har fått ett nytt tema och logotypen har fått en omarbetning av eminenta Plan9Design. Primärlogotypen är färgglad och snabb (!), medan det finns ett antal variationer, främst tänkt så att det ska passa i dekalkit för de flesta hojar. Logotypen har även fått behålla sin långsmalhet så att den kan passa på gafflarna för de som vill.

SupermotoSweden.- logotyp variationer
Variationer av den nya SupermotoSweden logotypen

För att fira lite extra så kommer Ricken ha lite godis med sig till årets final i Borås, hugg honom för en gratis klibba. Men skynda fynda, begränsad mängd!

Klibbor!

Hoppas ni tycker om uppfräschningen!

0 Shares:
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like